Disclaimer

Kantoorpand IJsselzicht op de IJsselkade 15 te Zutphen, betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het samenstellen van deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Aan de inhoud van de website kunt u dan ook geen rechten ontlenen. IJsselzicht is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie die wij op www.ijsselkade15.nl aanbieden.

Het is de bezoekers van deze site niet toegestaan verstrekte informatie, producten of diensten zonder voorafgaande toestemming van IJsselzicht anders dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken.

IJsselzicht garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken beschikbaarheid van haar website. IJsselzicht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van enig technisch gebrek, van welke aard dan ook. 

Door deze internetsite te benaderen en/of de op of via deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze Disclaimer.

IJsselkade 15
IJsselkade 15
7201 HC Zutphen
Tel. 0570 671 640

Neem contact op